2009 m. gegužės 26 d., antradienis

Clipbucket video tvs kaip youtube



Manau visiems yra tekę girdėti apie youtube.com , bet turbūt galvojam, kad tokią svetainės struktūra gali turėti tik didelės firmos turinčios daug pinigų, na dabar viskas pasikeitė tokia pat svetainę gali turėti ir tu nemokamai ! Šią galimybę suteikia http://clip-bucket.com/livedemo/ versija galite parsisiųsti http://clip-bucket.com/download/ .Žinoma net ir esant patyrusiam tvs žinovui gali kilti naudojant, nes reikia papildomų funkcijų serveryje norint irašyti tvs t.y FFMPEG, Mplayer, Flvtool2 ir kiti. Dabar apie tvs.
Pati puslapio struktūra nėra sudėtinga, valdymo panelė tai pat, valdymas patogus gan išbaigtas, dizainų pasirinkimas ribotas, bet tai nėra labai svarbu, nes puslapyje bus talpinama video failai tad dizainas gali būti labai paprastas ir niekam nemaišys. Tai pogi puslapyje skelbiame, kad yra "SEO Friendly URL" puslapis gerai bendraus su paieškos sistemomis. Papildomi pluginai - jų yra keletą, daug ir nereikia.
Jei svajojiate turėti kažką panašaus i youtube.com tai galite bandyti šią tvs, bet tikrai reikės įdėti darbo norinti plėtoti savo svetainę sėkimingai.

informacija : http://clip-bucket.com/ 

1 komentaras:

  1. Ačiū, jau siunčiuos ir kogero įsirašysiu, nes youtube nervuoja su savo autorių teisių pažeidimais, video nedidelis muzikos fragmentas iš kokio garsenio autoriaus ir blokuoja iškart..... :)

    AtsakytiPanaikinti