2009 m. kovo 17 d., antradienis

Portalai 1 dalis - Php fusion

Taigi išsirinkome turinio valdymo sistemą tinklaraščiui, bet norisi išbandyti kažką didesnio turinčio, daugiau funkcijų, norime turėti didelį rimtą puslapį, tada turėsime rinktis vieną iš didesnių TVS . Šioje TVS grupėje nėra vieno aiškaus lyderio kaip tinklaraščiuose - wordpress.

Pradžiai apžvelgsiu TVS - Php fusion


Php - fusion tvs pasižymi labai lengvu ir greit perprantamu vartojimu - naujokams ši sistema neturėtu sukelti papildomų sunkų, ją naudojant ir instaliuojant. Daug pagalbos rasite http://www.php-fusion.lt/news.php.
Šablonų pasirinkimas yra labai menkas, jei norite, kad dizainas atrodytų išskirtinai, reikia pačiam redaguotis šabloną. Papildomų funkcijų šioje tvs yra gan nemažai vien instliavus sistemą, bet taipogi daug jų galime rasti ir internete. Didelis minusas šiai TVS yra suderinamumas su paieškos sistemom, nėra jokių pasiūlymo instaliavus tvs, ją įtraukti į paieškos sistemas, tapogi nėra galimybės pasirinkti, kad vietoje http://www.puslapis.lt/news_cats.php?cat_id=4 puslaį koduotų į http://www.www.puslapis.lt/pirma-naujiena ar panašiai.

Mano įvertinimai:
Sudėtingumas /valdymas - 10/10 ( Labai paprasta naudoti)
Šablonų pasirinkimas - 4 /10 (labai mažas pasirinkimas)
Papildomos funkcijos "pluginai"- 7/10 (Papildomų pluginų yra daug, bet perdaug instaliavus į TVS puslapis atrodys nerimtai)
Suderinamumas su paieškos sistemomis - 3/10 (Norinti, kad svetainė būtų geriau suderinta su paieškos sistemom reikia pačiam ieškoti papildomų "pluginų").
Saugumas 3/10 ( Ši TVS yra labai nesaugi, nuolat galite nusiviltį jos saugumu)

Ši TVS skirta daugiau pramogų, žaidimų, fanų tinklalapiams nei rimtiems puslapiams.

Bendras įvertinimas 5,0

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą