2009 m. balandžio 21 d., antradienis

Forumo TVS

Šiandien norėčiau trumpai parašyti kas yra forumas - diskusijų puslapis ir vieną TVS forumo sistemą. Manau daugelis yra tikrai naudojasi ar bent tikrai girdėję kas tai yra.

Virtuali vieta internete keistis mintimis ir patirtimi , bendravimas vyksta ne realiuoju laiku.Dažniausiai interneto forumas turi konkrečią temą arba jis paskirstomas į keletą temų su atskirais sub-forumais. Juose galima sukurti diskusines temas, kurias susidomėję vartotojai gali perskaityti ir į jas atsakyti."


Viena populiariausių ir patikimiausių forumų TVS laikoma Phpbb. TVS valdymas nėra išskirtinis, jei naudojotės kitmois TVS tai phpbb nesukels jum didelių rūpesčių su naudojimo. Taipogi privalumas yra labai didelis šablonų pasirinkimas lyginant su konkurentų forumų TVS, taipogi kadangi tvs yra populiari tai savaime aišku yra nuolatos atnaujinimos saugomo spragos, modifikuojama ir kuriama papildomi įskiepai - "pluginai". Suderinamuma su paieškos sistemoms ir nėra problema šiai tvs, viskas yra "admin panelėje".

Sudėtingumas (priklauso nuo to ar kada teko naudotis TVS) 5-10
Šablonų pasirinkimas - 10/10
Papildomos funkcijos "pluginai"- 10/10
Suderinamumas su paieškos sistemomis 8 /10

Bendras įvertinimas iš visų ne mokamų forumų TVS būtų 10/10, bet yra keli konkurentai, kurie siūlo TVS, bet už atitinkama pinigų sumą arba abonentinį mokesti, tai rašau 910

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą