2009 m. balandžio 29 d., trečiadienis

invisionpower - forumo tvs 2



Prieš tai aprašiau forumo sistemą Phpbb, kuri yra visiškai nemokama, dabar aprašysiu forumo tema invisionpower , visų pirmą ši sistema yra mokama jei norėsime naudoti be reklamų ir ją instaliuoti į savo hostingą. Jeigu nenorime mokėti pinigų galime ja naudotis, bet su reklamomis


Kai ši sistema atsirado iškart tapo viena lyderių tvs sistemose tarp forumų savo struktūra ir funkcijų gausa, atrodė daug geriau nei tuo metu Phpbb. Valdymo sistemos sudėtinmgumas panašus kaip Phpbb, jei naudojotės phpbb, ipb nekels didelių sunkumų. Šablonų pasirinkimas yra labai ribotas ir + kainuoja pinigus, nes nemokamų rasti yra sudėtinga, bet pvz "default" šablonas atrodo moderniai ir gražiai. Papildomų funkcijų nėra labai daug, bet jos ir nėra reikalingos, nes pati sistema jau turi daug "pluginų". Su paieškos sistemom suderinamumas yra labai geras, bet reikėtų šiektiek išmanyti sistemą, nes įjungus seo sistemos suderinimumą reikia robots.txt faile nurodyti, kad neindeksuotų "lofiversion" failo, nes priešingu atveju susilauksite baudos iš google ir jūsų forumo neiindeksuos gerai.

Sudėtingumas 5-10
Šablonų pasirinkimas - 3/10
Papildomos funkcijos "pluginai"- 3/10
Suderinamumas su paieškos sistemomis 8 /10
Bendras įvertinimas 6/10, nes sistema mokama, beto laikui bėgant ipb sistemos tobulėjimas šiektiek sulėtėjo ir ją prisivijo phpbb nemokama tvs, bet IPB vistiek geriau atrodo negu phpbb.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą